GAZİANTEP / İSLAHİYE - Altınüzüm Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Büyük Bir Coşku ile Kutlandı. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, Velilerimiz ve belde halkının katılımıyla 23 Nisan etkinliğimiz büyük bir coşku ile kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen bütün idareci,  öğretmen, öğrenci ve velilerimize TEŞEKKÜR ederim.  Adnan DURMUŞ.  Okul Müdürü

Mrt

Programın hazırlanmasında emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize TEŞEKKÜR ederim.  Adnan DURMUŞ   Okul Müdürü

Herkese İyi Tatiller.

Ara

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize TEŞEKKÜR ederim.   Adnan DURMUŞ.  Okul Müdürü

Ara

10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinliği Düzenlendi. Ruhun Şad Olsun Atam. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize TEŞEKKÜR ederim. Adnan DURMUŞ. Okul Müdürü.

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yılı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.

Ock

Okulumuzda 1 Dönem Sonu Coşkulu Bir Karne Töreni Yapıldı. Törende Sınıf ve şube rehber öğretmenlerimiz tarafından belirlenen öğrencilerimize Onur Belgeleri verildi. Ayrıca "Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor" Projesi kapsamında sınıfında en çok kitap okuyan öğrencilerimize Madalya Takıldı.

Ock

Okulumuz Öğrencilerine Sağlıkçılar Tarafından Çölyak Hastalığı Hakkında Seminer Eğitimi Verildi.

Ock

Okulumuz Öğrencilerine Akran Zorbalığı ve Öfke Kontrolü Konusunda Seminer Verildi.

Ock

Ağaçlandırma Kampanyası Kapsamında Okulumuzda Ağaç Bakımı ve Dikimi Yapıldı.

Ock

24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle Okulumuz Öğrencileri Tarafından Okulumuzda Program Düzenlendi. Programın hazırlanmasında emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Zeynep KIRKIZ'a ve öğrencilerimize TEŞEKKÜR ederiz.

Ock

İlçe düzeyinde Yapılan Atletizm Koşu Yarışına Okulumuz Öğrencileri de Katıldılar. Öğrencilerimizin hazırlanmasında ve yarışa katılımlarında emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Özkan SÖNMEZ' ve öğrencilerimize TEŞEKKÜR ederiz.

Ock

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Düzenlendi. Ruhun Şad Olsun ATAM. Okulumuz Türkçe öğretmeni Yıldız TATLI Yönetiminde hazırlanan programdan dolayı başta öğretmenimiz olmak üzere bütün öğrencilerimize TEŞEKKÜR ederiz.

Ock

Ortaokullar Arası İlçe Düzeyinde Yapılan Futbol Turnuvasında Okulumuz İslahiye'de 3. Oldu. Tebrikler. Turnuvada elde edilen bu başarıdan dolayı başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Özkan SÖNMEZ'i ve takımdaki bütün öğrencilerimizi TEBRİK ederiz.