GAZİANTEP / İSLAHİYE - Altınüzüm Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Ock

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Büyük Coşkuyla yapıldı. Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hayel KARABURÇ yönetiminde okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan program, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz tarafından büyük beğeni kazandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize TEŞEKKÜR ederiz.

Haz

2. Dönem Karne Törenimizi Coşkulu bir törenle kutladık. Okul Yönetimi tarafından sınıf birincisi olan öğrencilerimize Birincilik Madalyası takıldı. Karne törenimize velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldılar.

Haz

1. Sınıf Okuma Bayramımızı Coşkulu Bir Törenle Yaptık. Artık Okuyorum, Yazıyorum. Okulumuz 1. sınıf öğretmeni Ahmet Can SUCUBAŞI yönetiminde yapılan programa özellikle 1. sınıf velilerimiz ve diğer öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile coşkulu bir Okuma Bayramı programı yapıldı. Okul İdaresi de öğrencilerimize ARTIK OKUYORUM, YAZIYORUM madalyası taktı. Başta 1. sınıf öğretmenimiz Ahmet Can SUCUBAŞI olmak üzere bütün katılımcılara TEŞEKKÜR ederiz.  Adnan DURMUŞ    Okul Müdürü.

Haz

19 Mayıs Gençlik Haftası Kapsamında Okulumuzda Sınıflar arası Bahar Futbol Turnuvası Yapıldı. Şenlik havası içinde okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Özkan Sönmez liderliğinde yapılan turnuvada 8A sınıfı kız ve erkek futbol takımları turnuvanın şampiyonu oldular. Şampiyon olan takımlarımız okul yönetimi tarafından madalya ile ödüllendirildiler. Ayrıca Beden Eğitimi Öğretmenimiz Özkan SÖNMEZE de katkılarından dolayı Teşekkür Plaketi takdim edildi.  Katkılarından dolayı öğretmenimiz Özkan SÖNMEZ beye ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

İslahiye'de Yapılan Atletizm Koşu yarışmasında Okulumuz adına katılan  öğrencilerimiz Madalya ile döndüler. 16 Mayıs Pazartesi günü İslahiyede yapılan Atletizm Koşu yarışmasına Beden Eğitimi Öğretmenimiz Özkan SÖNMEZ Liderliğinde katılan öğrencilerimizden 5B sınıfından Muhammet Mustafa YILMAZ kendi yaş kategorisinde birincilik madalyası, 5A sınıfından Eda KARACA ve Ali KILIÇ Kendi yaş kategorilerinde 1. olmuşlardır. 7B sınıfından Osman DURSUN da kendi yaş kategorisinde madalya ile okulumuza dönmüşlerdir. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Özkan SÖNMEZ Beye ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dilerim.

Haz

Okulumuz Öğrencilerini 29 Mayıs 2022 pazar günü Türkiyenin en büyük kitap Fuarı olan Gaziantep Kitap Fuarına götürdük. Fuarın gezilmesinde, götürülüp getirilmesinde ulaşım imkanı sunan Gaziantep Büyükşehir Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz için bu gezi farklı bir deneyim ve hatıra olmuştur .

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı.Okulumuz öğretmenleri liderliklerinde hazırlanan  gösteri ve yarışma programları 23 Nisanda Altınüzüm Sakinleri , velilerimiz, öğrencilerimiz ve programımıza dışardan katılan tüm misafirlerimizin beğenisine sunuldu. Yapılan çalışmalar ve etkinlikler gün boyu devam etti. Öğrencilerimiz kendi günlerinde doyasıya eğlendilr. 23 Nisan büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize ayrıca katılımlarından dolayı da velilerimize ve tüm misafirlerimize TEŞEKKÜR ederiz.  Adnan DURMUŞ  Okul Müdürü.

Nis

Okulumuzda Satranç Turnuvası Düzenlendi. Okulumuz Sınıf Öğretmeni Abdullah ÇİN tarafından Nisan ayı başında çeşitli projeler kapsamında okulumuz çapında düzenlemiş olduğu Satranç Turnuvasında Okulumuz 4A Sınıfı öğrencisi Muhammet Baran DURSUN Turnuva birincisi olmuştur. Birinci olan öğrencimize okul müdürü Adnan DURMUŞ tarafından Birincilik Madalyası ile ödüllendirilmiştir. Turnuvanın organize ve yapılmasında emeği geçen başta sınıf öğretmenimiz Abdullah ÇİN olmak üzere tüm katılımcılara TEŞEKKÜR ederiz.  Adnan DURMUŞ.   Okul Müdürü.

Nis

Okulumuz öğrencilerinin Bahar ve Bahçe Keyfi. Gelmekte Nazlandın Ama Yine de Hoş Geldin Bahar. Okulumuz öğrencilerinin öğretmenleri liderliğinde 30 Mart 2022 Çarşamba günü  bahçe ve güneş keyfi yapmışlardır.  Öğrencilerimiz güneşi ve baharı özlemişlerdi. Birazcık da olsa özlemlerini giderdiler.

Nis

Tema Vakfı Tarafından Düzenlenen "Su ve Ormanlarımızın Önemi" temalı Kompozisyon Yarışmasında 1.  ve Resim  Yarışmasında 3. Olduk. Tebrikler. Okulumuz Öğrencilerinden 4 A sınıfı öğrencisi Selahattin CANBOLAT ilçemiz çapında İlkokullar arasında yapılan kompozisyon yarışmalarında ilçe 1. olmuştur. Okulumuz öğrencilerinden 3 B sınıfı öğrencisi Baran YILDIRIM ise aynı konuda yapılan Resim yarışmalarında ilçemizde 3. olmuştur. Öğrencilerimizin bu yarışmalara hazırlanmasında rehberlik eden 4A sınıfı öğretmenimiz Esra ALTINSOY ve 3B sınıfı öğretmenimiz Abdullah ÇİN'e ve öğrenci ve velilerimize TEŞEKKÜR ederiz.  Adnan DURMUŞ   Okul Müdürü.

Mrt

Okulumuz Ana Sınıflarının Çalışmalarından / Etkinliklerinden Görüntüler. Okulumuz Okul Öncesi Öğretmenlerinden Caner KEKEÇ Ve Melike ÜNER Liderliklerinde Okulumuz Okul Öncesi Öğrencilerinin Yapmış Oldukları Sınıf İçi ve Sınıf Dışı Etkinlik Çalışmalarından bazı görüntüler. Öğretmenlerimize ve Şirin Öğrencilerimize TEŞEKKÜRLER.

Mrt

Okulumuz e-Twinning Projesinin Bir Paydaşıdır. Okulumuzda Uygulanmaktadır. Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Elif MADEN tarafından okulumuz öğrencileri ile birlikte Türkiyenin değişik yerlerindeki bazı okullarla ortak olarak bu proje yürütülmektedir. Proje yürütücüsü öğretmenimiz Elif MADEN'e ve katılan öğrencilerimize TEŞEKKÜR ederiz. Adnan DURMUŞ  Okul Müdürü.